Enguany, a causa de la situació provocada per la covid-19, el programa d’actes s’ha vist afectat. 

Al mateix temps, anunciar-vos que la celebració dels actes del present programa no es podrà garantir fins al darrer moment, donat que algunes de les restriccions que dicti el Procicat en funció de la situació d’aquell moment, poden fer modificar o ajornar alguna de les activitats previstes. 

 

DISSABTE 16 DE GENER

 

A les 12 del migdia, repic de campanes i dispar de morterets anunciant l’inici de les festes d'enguany.

 

DIUMENGE 17 DE GENER

A 2/4 d'11 del matí se  celebrarà el solemne ofici concelebrat per mossèn Francesc Xavier Bisbal, rector moderador "in solidum" de les parròquies de Santa Maria i la Sagrada Família i predicat per mossèn Eduard Flores, rector "in solidum" de les mateixes. Hi haurà la típica benedicció de panets.

Hi participaran amb els seus cants la coral Exaudio. Al finalitzar es cantaran els goigs de Sant Antoni.

 

Per tal de poder assistir a l’ofici i controlar l’aforament serà necessari que prèviament reserveu entrada. Ho podeu fer trucant al següent telèfon: 680633419 (Gerard Paradell), del dia 7 al 11 de gener. Les entrades es podran reservar per grups d’una mateixa unitat familiar, fins a assolir l’aforament permès.

Posteriorment, els dies 13, 14 i 15, les entrades s’hauran de recollir entre 2/4 de 5 i 7 de la tarda al despatx parroquial de Santa Maria.

Els socis i sòcies de l’entitat tindran preferència en aquest acte.

L’ofici es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de la parròquia “Santa Maria Igualada”.

 

Sortint d’ofici Tres Tombs simbòlics, amb la típica benedicció.

 

DILLUNS, 18 DE GENER

 

A 2/4 de 8 del vespre i a l’església de la Soledat, missa en sufragi pels socis traspassats.

 

DISSABTE 30 DE GENER

 

A 2/4 de 7 de la tarda i al Teatre Municipal l’Ateneu, presentació del conte Us sumeu a la festa?, amb la presència de l’escriptor Oriol Solà i Prat i la il·lustradora Elisabet Serra i Vendrell, que ens oferiran unes paraules amenitzades per Martí Rossell i Pelfort. A partir de les 6 de la tarda el teatre obrirà les portes per tal que els assistents es vagin acomodant esglaonadament.

Seguidament es realitzarà el sorteig de tortells gentilesa de les pastisseries: Pla, Closa, Bon Tast i Fidel Serra. En aquesta ocasió, només els associats participaran en el sorteig, i per tant, el tortell es lliurarà al soci o sòcia present.

 

A continuació tindrà lloc el concert Música de pel·lícules, amenitzat per la Banda de Música d’Igualada, dirigida per Concepció Ramió i Diumenge.

 

Per tal de poder assistir a l’acte i controlar l’aforament serà necessari que prèviament reserveu entrada. Ho podeu fer trucant al telèfon 657231464 (Montserrat Argelich) del dia 18 al 22 de gener. Les entrades es podran reservar per grups d’una mateixa unitat familiar. Les entrades s’enviaran al correu electrònic o WhatsApp que s’hagi indicat en el moment de la reserva. En aquest primer interval de reserva cada soci tindrà dret a dues entrades.

 

DEL 24 DE MARÇ AL 7 D’ABRIL

Exposició del 16è Concurs de Dibuix “Surt a veure els Tres Tombs”, als baixos de la Biblioteca Central d’Igualada.

 

DISSABTE 27 DE MARÇ

A les 12 del migdia, als baixos de la Biblioteca Central entrega de premis del 16è Concurs de Dibuix Infantil "Surt a veure els Tres Tombs".

 

DEL 30 D'ABRIL AL 30 DE MAIG

Exposició fotogràfica al Museu de la Pell, en motiu del 90è aniversari de l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada. Es podran visitar dues exposicions simultàniament relacionades amb la Festa dels Tres Tombs:

 

Per una banda la relacionada amb el 41è Concurs Fotogràfic "Recordant els Tres Tombs d'Igualada", en què els concursants hi hauran participat a través de fotografies digitalitzades. Es tracta d'un concurs obert a tothom, les bases del qual es concretaran i es comunicaran més endavant.

I d'altra banda, es podrà visitar també l'exposició "40 anys fotografiant Tres Tombs" -selecció de fotos premiades durant els 40 anys de concurs fotogràfic sota el lema "Típics Tres Tombs"-, amb la col·laboració de l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada.

 

ALTRES INFORMACIONS

En relació al dinar de germanor celebrat a la Tossa el darrer diumenge de maig i a l'excursió gremial, en el cas que es poguessin dur a terme es comunicaria més endavant.