EL CONCURS DE DIBUIX 2017 DESTINAT A LES ESCOLES “SURT A VEURE ELS TRES TOMBS” ARRIBA A LA DOTZENA EDICIÓ

 

 

Els dibuixos participants i premiats d’enguany finalment s’exposaran a la Biblioteca Central d’Igualada (plaça de cal Font), des del 31 de març fins el 27 d’abril (hi ha hagut un canvi en les dates d’exposició per motius aliens a l’entitat); i l’entrega de premis es durà a terme el dissabte 8 d’abril a les 12 del migdia als baixos de la mateixa Biblioteca.

 

Dibuixos premiats de l'12è Concurs de Dibuix a les escoles "Surt a veure els Tres Tombs 2017"

NEO POCH DÍAZ - 3r- Premi Especial

ARNAU SANAHUJA FARNÓS - Premi Especial

JORDI MUNTANÉ GONZÁLEZ - 1r-

Premi Especial

ALBA TORNÉ RODRÍGUEZ - 6è - Premi Especial

MARIA ELNA GÜELL JORBA - 6è

MARTINA OLIVA CUERVA - 5è

BERTA RICA BOTARDA - 4rt

ÀLEX MEMBRIVE CARO - 3r

NAYELI AGUILAR - 2n

ADRIÀ CONTRERAS -1r

LEO MORERA PARDO - P5

IVAN MONTÓN - P4

LINA MAKRANI PÉREZ - P3

BASES DEL CONCURS DE DIBUIX INFANTIL 2017

 

 

12è CONCURS DE DIBUIX INFANTIL A LES ESCOLES:

 

“SURT A VEURE ELS TRES TOMBS”

 

 

Descripció 

Campanya promocional que té la finalitat de fer arribar als nens/es de diferents escoles una de les tradicions més importants de la nostra ciutat, a més d’incentivar-los a sortir al carrer el dia 22 de gener per observar i gaudir aquesta festa. Els alumnes d’escoles participants hauran de dibuixar un element característic de la festa. Els dibuixos prèviament seleccionats s’exposaran ALS BAIXOS DE  LA BIBLIOTECA CENTRAL D’IGUALADA DEL 24 DE MARÇ AL 12 D’ABRIL DE 2017.  

Volem agrair a les escoles la nombrosa participació de l’any passat i animar-los a tornar-hi a participar.  

 

 

Participants 

Els participants són els infants d’educació infantil (3 cursos) i els d’educació primària (6 cursos). En total 9 cursos, tot i que poden ser dos o més classes per curs, en el cas que l’escola en tingui.  

 

 

Normes de la campanya 

  1. Cada escola haurà de fer el concurs intern per categories (9 cursos) amb el tema mencionat anteriorment, en el cas que fos doble línia (18 classes). Des de l’escola s’haurà d’escollir un dibuix per classe que seran els que s’entregaran a l’Antic Gremi de Traginers. És a dir 9 dibuixos en total (en el cas d’una línia), o bé 18 dibuixos en total (en el cas de doble línia). 
  2. L’Antic Gremi de Traginers repartirà a cada escola les làmines perquè els/les seus/ves alumnes puguin fer els dibuixos.  
  3. En cada obra hi ha de constar el nom de l’alumne/a, el curs i l’escola. 
  4. L’Antic Gremi de Traginers recollirà en cada centre inscrit les obres seleccionades i posteriorment, després de l’exposició, les retornarà.  

 

 

 Termini d’execució 

  1. IMPORTANT Cal que us poseu en contacte amb nosaltres, fins el 20 de gener, per inscriure's en el concurs. Ho podeu fer escrivint-nos un correu a: anticgremitraginersigualada@gmail.com. Indiqueu-nos el nom de l'escola i el nombre total de participants.

NOVAMENT, REPARTIREM LES LÀMINES EL MATEIX DIA D'ENTREGA D'AQUESTA CARTA D'INSCRIPCIÓ PER FACILITAR LA FEINA. S'AGAFARÀ EL NOMBRE APROXIMAT D'ALUMNES INSCRITS DEL CENTRE EN EL CONCURS DE L'ANY ANTERIOR.  En el cas de no inscriure's en el concurs enguany ja recolliríem les làmines.  

  1. Concurs a les escoles fins el 27 de gener de 2017. A partir del 30 de gener un membre de la Junta vindrà al centre a recollir les obres seleccionades.  
  2. Els dibuixos presentats seran seleccionats per la junta i per categories a la fi que en surtin un per cada curs.  
  3. Exposició dels dibuixos als baixos de la Biblioteca Central d’Igualada del 24 de març al 12 d’abril de 2017. El dissabte, 8 d’abril de 2017 a les 12 del migdia es farà el repartiment de premis als mateixos baixos de la Biblioteca Central.  

 

 

Premis 

Hi haurà un premi per a cada categoria i diferents premis especials.  

 

 

Públic objectiu 

Públic en general i en especial les escoles, els pares, les famílies i els amics dels alumnes participants.  

 

 

Retorn de les obres 

Abans d’un mes, una vegada finalitzada l’exposició seran retornades a les escoles, exceptuant les premiades. Cal dir, que totes aquelles obres que no tinguin les dades identificadores tampoc es retornaran.  

 

 

Nota 

L’Antic Gremi de Traginers s’encarregarà de realitzar les notes de premsa i puntualment, inserir els anuncis de la campanya amb la relació de les escoles participants (això no obstant, no impedeix que cada escola faci les seves notes, si ho considera oportú). 

Confiem que des de les escoles fareu ressò de l'exposició als alumnes i a les seves famílies. Convideu-los a veure la mostra àmplia i variada de dibuixos seleccionats, a més d'informar de l'hora i del dia del repartiment de premis als alumnes guanyadors.

 

 

Dades de contacte 

Antic Gremi de Traginers d’Igualada 

 

anticgremitraginersigualada@gmail.com