16è CONCURS DE DIBUIX INFANTIL

SOTAEL LEMA "TRES TOMBS"

 

PREMIATS I PREMIADES

 

 

I3 -  QUIM F. M. - MARISTES

 

I4 - GUILLEM A. S. - MONALCO

 

I5 - ARES F. C. - MARISTES

 

1r - RITA S. G. - MARISTES

 

2n - ELOI C. R. - ESCOLÀPIES

 

3r - MOSLIM EL. H. - GABRIEL CASTELLÀ

 

4t -  MAR. B. A. - DIVINA PASTORA

 

5è - LAIA G. J. - MARISTES

 

6è - JÚLIA N. S. - JESÚS MARIA

 

Premi especial - CAROLINA R. 5è - MARISTES

 

Premi especial - BLANCA V. F. 4t - DOLORS MARTÍ

 

Premiats i premiades del 16è Concurs de Dibuix Infantil

 

 

 

DIBUIXOS GUANYADORS

 

BASES DEL CONCURS DE DIBUIX INFANTIL 2021 

 

16è CONCURS DE DIBUIX INFANTIL

A LES ESCOLES

 

 

 

Descripció

 

Campanya promocional que té la finalitat de fer arribar als nens/es de diferents escoles una de les tradicions més importants de la nostra ciutat. Els alumnes de les escoles participants hauran de dibuixar un element característic de la festa, utilitzant, si es creu necessari, el vídeo explicatiu així com les diferents imatges que es troben com a recurs a la present pàgina web. 

 

Els dibuixos prèviament seleccionats s’exposaran ALS BAIXOS DE LA BIBLIOTECA CENTRAL D’IGUALADA DEL 24 DE MARÇ A L' 1 D’ABRIL DE 2021.

 

 

Participants

 

Els participants són els infants d’educació infantil (3 cursos) i els d’educació primària (6 cursos). En total 9 cursos, tot i que poden ser dos o més classes per curs, en el cas que l’escola en tingui.

 

Normes de la campanya

 

1- Cada escola haurà de fer el concurs intern per categories (9 cursos) amb el tema mencionat anteriorment; en el cas que fos doble línia (18 classes). Des de l’escola s’haurà d’escollir un dibuix per classe que seran els que s’entregaran a l’Antic Gremi de Traginers. És a dir 9 dibuixos en total (en el cas d’una línia), o bé 18 dibuixos en total (en el cas de doble línia).

 

2- L’Antic Gremi de Traginers repartirà a cada escola les làmines perquè els nens i nenes puguin fer els dibuixos.

 

3- A cada obra hi ha de constar el nom del/la participant, el curs i l’escola (al darrere del full).

 

4- L’Antic Gremi de Traginers recollirà a cada centre inscrit les obres seleccionades i posteriorment, després de l’exposició, les retornarà.

 

Termini d’execució

 

1- IMPORTANT: Cal que us inscrigueu al concurs fent-nos arribar un correu electrònic a:

anticgremitraginersigualada@gmail.com fins el 15 de gener.

 

2- En conèixer el número d’inscrits us repartirem les làmines durant la setmana del 18 al 22 de gener, i paral·lelament us enviarem el vídeo.

 

3- Concurs a les escoles fins el 19 de febrer de 2021.

 

4- A partir del 23 de febrer un membre de l’organització vindrà al centre a recollir les obres seleccionades pel vostre professorat.

 

5- Els dibuixos presentats seran seleccionats per un jurat format per membres de la junta de l’entitat, entre d’altres. Els dibuixos seran seleccionats per categories per tal que en surti un de premiat per cada curs, més els premis especials.

 

6- El veredicte es comunicarà per correu electrònic, al mateix correu des d’on s’hagi rebut la inscripció.

 

7- L’exposició dels dibuixos, als baixos de la Biblioteca Central d’Igualada, serà del 24 de març a l’1 d’abril de 2021. El dissabte 27 de març de 2021 a les 12 del migdia es farà el repartiment de premis als mateixos baixos de la Biblioteca Central.

 

 

Premis

 

Hi haurà un premi per a cada categoria i diferents premis especials.

 

Públic objectiu

 

Públic en general i en especial les escoles, els pares, les famílies i els amics dels alumnes participants.

 

Retorn de les obres

 

Abans d’un mes, una vegada finalitzada l’exposició seran retornades a les escoles, exceptuant les premiades. Cal dir, que totes aquelles obres que no tinguin les dades identificadores tampoc es retornaran.

 

Notes

 

L’Antic Gremi de Traginers s’encarregarà de realitzar les notes de premsa i puntualment, inserir els anuncis de la campanya amb la relació de les escoles participants (això no obstant, no impedeix que cada escola faci les seves notes, si ho considera oportú). Confiem que des de les escoles fareu ressò de l’exposició als alumnes i a les seves famílies. Convideu-los a veure la mostra àmplia i variada de dibuixos seleccionats, a més a més d’informar del dia de la recollida de premis als alumnes guanyadors.

 

Dades de contacte

 

Per qualsevol dubte o demanda podeu escriure’ns a: anticgremitraginersigualada@gmail.com

 

Moltes gràcies.