EN BREU US INFORMAREM SOBRE L'ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS DE DIBUIX INFANTIL "SURT A VEURE ELS TRES TOMBS"

 

GRÀCIES

VEREDICTE 15è CONCURS DE DIBUIX INFANTIL "SURT A VEURE ELS TRES TOMBS"

 

Un cop més, des de l’Antic Gremi de Traginers s’ha organitzat enguany ja el 15è Concurs de Dibuix infantil per a les escoles, sota el lema “Surt a veure els Tres Tombs”, i en el qual hi han col·laborat tots els centres d’Igualada (en total 15). A tots ells i també a tots els nens i nenes des de l’entitat volem donar-los les gràcies de nou per a la seva col·laboració i participació. El veredicte del concurs ha estat el següent: A la ciutat d’Igualada, el dia 4 de març de 2020, reunides les Sres. Alícia Villavecchia, Sandra Paradell i Sílvia Tomàs com a membres del jurat del 15è concurs de dibuix infantil a les escoles “Surt a veure els Tres Tombs”, decideixen, per unanimitat, premiar als nens i nenes següents:

 

PREMI/CURS                         NOM I ESCOLA

 

I-3                              Lola Cuadras Armengol - Ramon Castelltort

I-4                                   Arel Pérez Valls - Emili Vallès

I-5                                   Abril Salminci Cruz - Escolàpies

1r                                    Ángeles Alonso - Institució Igualada

2n                                   Albert Marcet - Institució Igualada

3r                                    Joel Costa Rubió - Garcia Fossas

4t                                    Nerea Palacios Martínez - Gabriel Castellà

5è                                   Natalia Pérez Muñoz - Acadèmia Igualada

6è                                   Dani Sliwinski Fil - Acadèmia Igualada

 

Especial

"El cavall"                      Lluc Fernández Pelfort - I4 - Garcia Fossas

 

Espcial

"Composició"               Júlia Navarro Sans - 5è - Jesús Maria

 

BASES DEL CONCURS DE DIBUIX INFANTIL 2020

 

 

15è CONCURS DE DIBUIX INFANTIL A LES ESCOLES:

 

“SURT A VEURE ELS TRES TOMBS”

 

 

Descripció 

Campanya promocional que té la finalitat de fer arribar als nens/es de diferents escoles una de les tradicions més importants de la nostra ciutat, a més d’incentivar-los a sortir al carrer el dia 19 de gener per observar i gaudir aquesta festa. Els alumnes d’escoles participants hauran de dibuixar un element característic de la festa. Els dibuixos prèviament seleccionats s’exposaran ALS BAIXOS DE  LA BIBLIOTECA CENTRAL D’IGUALADA DEL 20 DE MARÇ AL 2 D'ABRIL DE 2020. 

Volem agrair a les escoles la nombrosa participació de l’any passat i animar-los a tornar-hi a participar.  

 

Participants 

Els participants són els infants d’educació infantil (3 cursos) i els d’educació primària (6 cursos). En total 9 cursos, tot i que poden ser dos o més classes per curs, en el cas que l’escola en tingui.  

 

Normes de la campanya 

 1. Cada escola haurà de fer el concurs intern per categories (9 cursos) amb el tema mencionat anteriorment, en el cas que fos doble línia (18 classes). Des de l’escola s’haurà d’escollir un dibuix per classe que seran els que s’entregaran a l’Antic Gremi de Traginers. És a dir 9 dibuixos en total (en el cas d’una línia), o bé 18 dibuixos en total (en el cas de doble línia). 
 2. L’Antic Gremi de Traginers repartirà a cada escola les làmines perquè els/les seus/ves alumnes puguin fer els dibuixos.  
 3. En cada obra hi ha de constar el nom de l’alumne/a, el curs i l’escola. 
 4. L’Antic Gremi de Traginers recollirà en cada centre inscrit les obres seleccionades i posteriorment, després de l’exposició, les retornarà.  

 

 

 Termini d’execució  

 1. IMPORTANT: Cal que us inscrigueu al concurs fent-nos arribar un correu electrònic a: anticgremitraginersigualada@gmail.com fins el 16 de gener.
 2. En conèixer el número d’inscrits us repartirem les làmines.
 3. Concurs a les escoles fins el 21 de febrer de 2020
 4. A partir del 24 de febrer un membre de l’organització vindrà al centre a recollir les obres seleccionades pel vostre professorat.
 5. Els dibuixos presentats seran seleccionats per un jurat format per membres de la Junta de l’entitat, entre d’altres. Els dibuixos seran seleccionats per categories per tal que en surti un de premiat per cada curs, més els premis especials.
 6. El veredicte es comunicarà per correu electrònic, al mateix correu des d’on s’hagi rebut la inscripció.  
 7. L’exposició dels dibuixos, als baixos de la Biblioteca Central d’Igualada, serà del 20 de març al 2 d’abril de 2020. El dissabte 21 de març de 2020  a les 12 del migdia es farà el repartiment de premis als mateixos baixos de la Biblioteca Central.  

 

 

Premis 

Hi haurà un premi per a cada categoria i diferents premis especials.  

 

Públic objectiu 

Públic en general i en especial les escoles, els pares, les famílies i els amics dels alumnes participants.  

 

Retorn de les obres 

Abans d’un mes, una vegada finalitzada l’exposició seran retornades a les escoles, exceptuant les premiades. Cal dir, que totes aquelles obres que no tinguin les dades identificadores tampoc es retornaran.  

 

Nota 

L’Antic Gremi de Traginers s’encarregarà de realitzar les notes de premsa i puntualment, inserir els anuncis de la campanya amb la relació de les escoles participants (això no obstant, no impedeix que cada escola faci les seves notes, si ho considera oportú). 

Confiem que des de les escoles fareu ressò de l'exposició als alumnes i a les seves famílies. Convideu-los a veure la mostra àmplia i variada de dibuixos seleccionats, a més d'informar de l'hora i del dia del repartiment de premis als alumnes guanyadors.

 

Dades de contacte 

Antic Gremi de Traginers d’Igualada 

 

anticgremitraginersigualada@gmail.com