GUANYADORS DEL 14è CONCURS

DE DIBUIX INFANTIL A LES ESCOLES

"SURT A VEURE ELS TRES TOMBS"

 

 

MAX GRIFÉ GÓMEZ (I3) - MARISTES

 

FRANCESC PRIEGO HINOJAL (I4) - ESCOLÀPIES

 

JANA BAYÀ MORIST (I5) - MONALCO

 

AINA LLORACH BURRUETO (1r) - MOWGLI

 

VIOLANT VICH SÁNCHEZ (2n) - RAMON CASTELLTORT

 

LAIA GÜELL JORBA (3r) - MARISTES

 

RIHAB BELAÏNI BENDAHOU (4rt) - GABRIEL CASTELLÀ

 

NEÓ POCH (5è) - MONTCLAR-MESTRAL

 

ELOI PUIG BISBAL (6è) - ESCOLA PIA

 

PREMI ESPECIAL "DES DE DINS" 

HIDAYA MIR BENOUDA (5è) - DOLORS MARTÍ

 

PREMI ESPECIAL "LA TÈCNICA"

JÚLIA VILLENA BERGADA (5è) - MARISTES

 

PREMI ESPECIAL "LA DILIGÈNCIA"

MARIA FERNÁNDEZ (I5) - MARISTES 

 

BASES DEL CONCURS DE DIBUIX INFANTIL 2019

 

 

14è CONCURS DE DIBUIX INFANTIL A LES ESCOLES:

 

“SURT A VEURE ELS TRES TOMBS”

 

Descripció 

Campanya promocional que té la finalitat de fer arribar als nens/es de diferents escoles una de les tradicions més importants de la nostra ciutat, a més d’incentivar-los a sortir al carrer el dia 20 de gener per observar i gaudir aquesta festa. Els alumnes d’escoles participants hauran de dibuixar un element característic de la festa. Els dibuixos prèviament seleccionats s’exposaran ALS BAIXOS DE  LA BIBLIOTECA CENTRAL D’IGUALADA DEL 29 DE MARÇ AL 13 D'ABRIL DE 2019. 

Volem agrair a les escoles la nombrosa participació de l’any passat i animar-los a tornar-hi a participar.  

 

Participants 

Els participants són els infants d’educació infantil (3 cursos) i els d’educació primària (6 cursos). En total 9 cursos, tot i que poden ser dos o més classes per curs, en el cas que l’escola en tingui.  

 

Normes de la campanya 

 1. Cada escola haurà de fer el concurs intern per categories (9 cursos) amb el tema mencionat anteriorment, en el cas que fos doble línia (18 classes). Des de l’escola s’haurà d’escollir un dibuix per classe que seran els que s’entregaran a l’Antic Gremi de Traginers. És a dir 9 dibuixos en total (en el cas d’una línia), o bé 18 dibuixos en total (en el cas de doble línia). 
 2. L’Antic Gremi de Traginers repartirà a cada escola les làmines perquè els/les seus/ves alumnes puguin fer els dibuixos.  
 3. En cada obra hi ha de constar el nom de l’alumne/a, el curs i l’escola. 
 4. L’Antic Gremi de Traginers recollirà en cada centre inscrit les obres seleccionades i posteriorment, després de l’exposició, les retornarà.  

 

 

 Termini d’execució  

 1. IMPORTANT: Cal que us inscrigueu al concurs fent-nos arribar un correu electrònic a: anticgremitraginersigualada@gmail.com fins el 16 de gener.
 2. En conèixer el número d’inscrits us repartirem les làmines.
 3. Concurs a les escoles fins el 22 de febrer de 2019
 4. A partir del 25 de febrer un membre de l’organització vindrà al centre a recollir les obres seleccionades pel vostre professorat.
 5. Els dibuixos presentats seran seleccionats per un jurat format per membres de la Junta de l’entitat, entre d’altres. Els dibuixos seran seleccionats per categories per tal que en surti un de premiat per cada curs, més els premis especials.
 6. El veredicte es comunicarà per correu electrònic, al mateix correu des d’on s’hagi rebut la inscripció.  
 7. L’exposició dels dibuixos, als baixos de la Biblioteca Central d’Igualada, serà del 29 de març al 13 d’abril de 2019. El dissabte 30 de març de 2019  a les 12 del migdia es farà el repartiment de premis als mateixos baixos de la Biblioteca Central.  

 

 

Premis 

Hi haurà un premi per a cada categoria i diferents premis especials.  

Públic objectiu 

Públic en general i en especial les escoles, els pares, les famílies i els amics dels alumnes participants.  

Retorn de les obres 

Abans d’un mes, una vegada finalitzada l’exposició seran retornades a les escoles, exceptuant les premiades. Cal dir, que totes aquelles obres que no tinguin les dades identificadores tampoc es retornaran.  

Nota 

L’Antic Gremi de Traginers s’encarregarà de realitzar les notes de premsa i puntualment, inserir els anuncis de la campanya amb la relació de les escoles participants (això no obstant, no impedeix que cada escola faci les seves notes, si ho considera oportú). 

Confiem que des de les escoles fareu ressò de l'exposició als alumnes i a les seves famílies. Convideu-los a veure la mostra àmplia i variada de dibuixos seleccionats, a més d'informar de l'hora i del dia del repartiment de premis als alumnes guanyadors.

 

Dades de contacte 

Antic Gremi de Traginers d’Igualada 

 

anticgremitraginersigualada@gmail.com