PARTICIPANTS PREMIATS EN EL

XIIIè CONCURS DE DIBUIX INFANTIL

"SURT A  VEURE ELS TRES TOMBS 2018"

 

VICTORIA BETANCURT (P3) - JESÚS MARIA

JAN BARRIOS              (P4) - ESCOLÀPIES

BRUNA BOSCH            (P5) - DOLORS MARTÍ

MARTA CORCELLES      (1r) - MARISTES

BRU CLOSA                 (2n) - MOWGLI

IRENE ORTIZ               (3r) - MONALCO

MAR VILA                    (4rt)- ESCOLA PIA

NARCÍS LORENTE         (5è)- MARISTES

IRENE JUANMARTÍ        (6è)- ESCOLA PIA

 

MARTINA OLIVA (6è) 

(Especial "als guarniments) - MARISTES

 

NAYELI AGUILAR (3r)

(Especial al "collage")         - RAMON CASTELLTORT

 

ALBERT BERNADES (4rt)

(Especial a la "tècnica")      - MARISTES

 

KIRA DUEÑAS (4rt)

(Especial a "l'originalitat")   - ESCOLÀPIES

 

 

 

FELICITATS ALS PREMIATS I TAMBÉ A TOTS ELS NENS I NENES PARTICIPANTS DE LES ESCOLES D'IGUALADA!!!

 

Guanyadors del XIIIè Concurs de Dibuix Infantil "Surt a veure els Tres Tombs".

 

 

BASES DEL CONCURS DE DIBUIX INFANTIL 2018

 

 

13è CONCURS DE DIBUIX INFANTIL A LES ESCOLES:

 

“SURT A VEURE ELS TRES TOMBS”

 

 

Descripció 

Campanya promocional que té la finalitat de fer arribar als nens/es de diferents escoles una de les tradicions més importants de la nostra ciutat, a més d’incentivar-los a sortir al carrer el dia 21 de gener per observar i gaudir aquesta festa. Els alumnes d’escoles participants hauran de dibuixar un element característic de la festa. Els dibuixos prèviament seleccionats s’exposaran ALS BAIXOS DE  LA BIBLIOTECA CENTRAL D’IGUALADA DEL 6 AL 21 D'ABRIL DE 2018. 

Volem agrair a les escoles la nombrosa participació de l’any passat i animar-los a tornar-hi a participar.  

 

 

Participants 

Els participants són els infants d’educació infantil (3 cursos) i els d’educació primària (6 cursos). En total 9 cursos, tot i que poden ser dos o més classes per curs, en el cas que l’escola en tingui.  

 

 

Normes de la campanya 

  1. Cada escola haurà de fer el concurs intern per categories (9 cursos) amb el tema mencionat anteriorment, en el cas que fos doble línia (18 classes). Des de l’escola s’haurà d’escollir un dibuix per classe que seran els que s’entregaran a l’Antic Gremi de Traginers. És a dir 9 dibuixos en total (en el cas d’una línia), o bé 18 dibuixos en total (en el cas de doble línia). 
  2. L’Antic Gremi de Traginers repartirà a cada escola les làmines perquè els/les seus/ves alumnes puguin fer els dibuixos.  
  3. En cada obra hi ha de constar el nom de l’alumne/a, el curs i l’escola. 
  4. L’Antic Gremi de Traginers recollirà en cada centre inscrit les obres seleccionades i posteriorment, després de l’exposició, les retornarà.  

 

 

 Termini d’execució  

1. IMPORTANT: Cal que us poseu en contacte amb nosaltres fins el 19 de gener, per inscriure's en el concurs. Ho podeu fer escrivint-nos un correu a: anticgremitraginersigualada@gmail.com. Indiqueu-nos el nom de l'escola i el nombre total de participants.

Novament, REPARTIREM LES LÀMINES EL MATEIX DIA D'ENTREGA DE LA INSCRIPCIÓ. En el cas de no inscriure'us en el concurs ja recolliríem de nou les làmines.

 

2. Concurs a les escoles fins el 23 de febrer de     2018. A partir del 26 de febrer un membre de la   Junta vindrà al centre a recollir les obres                 seleccionades.  

 

                3. Els dibuixos presentats seran seleccionats per la                     junta i per categories a la fi que en surtin un per                       cada  curs.  

 

                4. Exposició dels dibuixos als baixos de la                                    Biblioteca Central d’Igualada del 6 al 21 d'abril                          de 2018. El dissabte, 7 d’abril de 2018                                       a les 12 del migdia es farà el repartiment de                              premis als mateixos baixos de la Biblioteca                                Central.  

 

 

Premis 

Hi haurà un premi per a cada categoria i diferents premis especials.  

 

 

Públic objectiu 

Públic en general i en especial les escoles, els pares, les famílies i els amics dels alumnes participants.  

 

 

Retorn de les obres 

Abans d’un mes, una vegada finalitzada l’exposició seran retornades a les escoles, exceptuant les premiades. Cal dir, que totes aquelles obres que no tinguin les dades identificadores tampoc es retornaran.  

 

 

Nota 

L’Antic Gremi de Traginers s’encarregarà de realitzar les notes de premsa i puntualment, inserir els anuncis de la campanya amb la relació de les escoles participants (això no obstant, no impedeix que cada escola faci les seves notes, si ho considera oportú). 

Confiem que des de les escoles fareu ressò de l'exposició als alumnes i a les seves famílies. Convideu-los a veure la mostra àmplia i variada de dibuixos seleccionats, a més d'informar de l'hora i del dia del repartiment de premis als alumnes guanyadors.

 

Dades de contacte 

Antic Gremi de Traginers d’Igualada 

 

anticgremitraginersigualada@gmail.com